søndag den 18. august 2013

Dannebrog

"Kæmper" stadig en brav kamp med loppegarnet. Der var en del rødt og hvidt, som indbyder til nisser, men hvem gider nisser her i august?
Har set hæklede flag et eller andet sted på nettet. Det var splitflag, og det er kun forbeholdt de få at have lov til at flage med. Desuden var korset broderet med kædesting ovenpå en rød bund - fusk efter min mening. Skal det være, så skal det være gennemført. Men hvad gør man så?

Gobelinhækling eller hækling med flere farver på en gang, det må være svaret. Frem med garn og nål. Desværre blev det et par klumpede flag, pænt var det ikke. Tror at fladerne er for små.


Næste forsøg: Jeg besluttede at hækle korset først og derefter de røde flader. Det tegner godt. Der er 15 lm + 2 til at vende med. 15 halve stangmasker. Der springes 5 masker over og hækles 2 hstm i de næste to. Hækl 3 rækker i alt. Vend arbejdet på hovedet og hækl 2 hstm og 3 rækker. Nu har du korset og kan hækle de røde flader som billederne viser. De røde flader består af henholdsvis 5 og 8 masker.
- og her er de færdige flag. Der er hæklet små ører, så man kan hænge dem op. Hvad de skal bruges til vides ikke, men mission accomplished, eller hvad man nu lige siger. Opgaven er løst, fladerne står nogenlunde skarpt, og der er kors, som kan ses på begge sider.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar