torsdag den 27. februar 2014

Strikkede reder i nyt design

Jeg er blevet helt bidt af at strikke fuglereder, det smager da lidt af forår. De første, jeg strikkede, var de runde, som jeg tidligere har vist og lavet en opskrift på.  Opskriften ligger under etiket stik lige klar til download.Modellen er nu videreudviklet. Jeg har åbenbart et gen, der siger "Det må kunne gøres anderledes!", for når jeg sidder med et eller andet i håndarbejde i hænderne, så ændrer modellen sig lige så stille i mit hoved, og det ender med at jeg sidder med noget andet, end det jeg ville være startet på. 
Nu ser rederne således ud: 
Jeg har ikke lavet en opskrift, men tror anvisningen er let at tegne op på diagram, så det er næste projekt. Derfor kære læsere; tålmodighed, der kommer en anvisning.

#bird´s nest knitted and felted #Stricken Vogelnest filzen # fuglerede strikket og filtet

Mine miniegetræer

Der er gang i minigartneriet, mine egetræer vokser som besat. Tid til udplantning. Selvfølgelig står de indendørs.


Igen er der mangel på potter, så paprullerne fra toiletpapir må agere potter. De bliver limet sammen i grupper, så de kan støtte hinanden.Vupti, i med planterne. Forunderligt hvor kraftige rødder egetræer har ifh, til det, der stikker ovenud ad jorden. Men ned kom de.


Her er et forsøg med at flette 3 træer sammen til en stamme. Spændende at se, hvad de udvikler sig til!


Og med inspiration i de flettede pilehegn er der her et forsøg med miniegetræer plantet i espalier. Jeg har bundet træerne sammen med elastik, indtil de kan holde sig selv på plads.


#Minigarden #Minigarten #minihaven