mandag den 13. juli 2015

Østrig 2015 13.7.

Regnvejr, så det er ikke bjergvejr. Snuden vendes mod St. Wolfgang am Wolfgangsee. Fra basen går det via Postalmstrasse, der er en Mautstrasse. Postalm er det største Almområde i Østrig, og det andetstørste i Europa.


For Louisa er det et gensyn, og selvom vi var her for 6 år siden, er det altid et besøg værd. Byen er kendt for Den Hvide Hest, og banen op på Schaffberg. Den er nok mest kendt fra filmen Sommer i Tirol, hvor Dirch Passer giver den fuld gas.


En lille impression, sådan kan man også anvende Ikeavandkander:


En lille stol at hvile sig på:


Sådan bruger man sine gamle støvler:


Smuk og stilfuld dekoration med et enkelt agaveblad:


Dagen byder på lette regnbyger, og i St. Gilgen søger vi ly for regnen på en lille cafe. Is, Sachertorte og et par øl. Mums. Iøvrigt blev Mozarts mor født her i byen, og hans søster Nannerl boede her.


Sådan en kassedame skal man lede længe efter i gode gamle Danmark, hvad mon myndighederne ville sige til det? Åh for pokker, Danmark har da også så firkantede regler, det her det er charmerende og autentisk.


Frodigt ja, valnøddetræerne gror, som var de betalt for det.


En meget nem løsning på et havebord, var det noget?


Da vi kom hjem, lå denne hilsen på vores dørmåtte. Hvilken ferieboligudlejer gør sig den ulejlighed at finde en hjertesten til at holde på Dorfpost! Danke Silvia.


Aftenen rundes med denne kage fra St. Gilgen, et dyrt konditori, men egentligt var det bare honningkage...#St. Gilgen # St. Wolfgang