mandag den 10. november 2014

Østrig 2014

25.4. 2014

Op med liften i Turracher Höhe (liftpris 10 Euro med Kärntencard) og en lille vandretur, som bliver denne feries sidste - øv i morgen går det hjemad. På vejen derop passerer vi denne skønne brændestabel, som jeg lige vil dele med jer. Smuk og anderledes.


Svigersønnen og jeg stikker af og laver vores egen lille fotosafari. Vi var enige om at teste vore kameraer og fotografere i mikro.


Der er også andre smukke ting at se på oppe på bjerget, fx denne stol til at hvile sig i efter strabadserne.


Der er handel på programmet, smånips og det store handelsemne i dag er et par mountainbikes, og det er ikke til de unge mennesker, nej de to gamle skal have nye bikes. Vi er i flere forskellige sportsforretninger, men ender med at køre til Kärntens hovedstad Klagenfurt, hvor vi har set nogle gode cykler. Min er hvid, og naturligvis er det et østrigsk mærke - en KTM, White Lady Chicago.Turen til Klagenfurt går over Velden, som er Østrigs svar på Saint Tropez. Her er byen ved at gøre klar til White Nights, så alt er sat på den anden ende. Chelseas fodboldspillere er indkvarteret på byens fineste hotel, og de er ved at tjekke ud, da vi ankommer, så folk står i kødrand for at få et lille bitte glance af de kendte. Manden i huset når at fange Chelseas cheftræner. I øvrigt så bor Robbie Williams også på hotellet lige for tiden, ham ville jeg nu hellere se! 
Nå men vi når Klagenfurt og får købt et par flotte og billige bikes. De bliver testet på den lille bakke hjemme i Gnesau, puha det går opad, men de har nogle fede gear, så det går som smurt.
Igår var vi på Himmelberg, så hvad er mere aktuelt end et smut forbi St. Peter idag. PS Erholungdorf svaret til rekreationsby. 


Og så er de de fede bilers dag, holdaop for nogle biler, der kører rundt i Velden. Jeg er vild med at fotografere biler, så dem skal I ikke snydes for. Øh er det sært, at en pige interesserer sig for biler?

En lille Mercedes
Og en...


Skulle vi snuppe denne istedet for Audien?


Der reklameres for Fete Blanche