lørdag den 23. august 2014

Østrig 2014

21.7

Bryggeribesøg i Klagenfurt – troede vi, det var ikke et besøg værd, man kunne se en butik med øl og ølglas. Den er også en del af Kärnten Card, men er tiden knap, så vælg en anden seværdighed. Nå men deres kedler var da flot pudsede.


Og selvom der er øl i farvandet, må man jo ikke glemme troen. Dette krucifiks hang lige ved siden af de store kobberkedler. Ved nærmere eftersyn kan jeg se, at korset er hængt op på de store køller, som man banker tappehanen i med, når der skal gang i øltønderne.


Men så som plaster på såret var der dømt shopping i Klagenfurt, som er Kärntens hovedstad. Har jeg nævnt, at der er 9 delstater i Østrig. Der er mange gode sager til kvinderne – uha dada. 


Vi var rundt i byen, og i et shoppingcenter. Jeg er vilde med de store centre, de har så smukke glasoverdækninger.
Der blev også tid til et cafebesøg med varm cacao til manden og et dejligt stykke kage til mig.  Da vi skulle hjem, trak det sammen, og vi fik lige en slant vand eller to. Kan I se den smukke pige med det luftige hår, der titter frem af skyen?


Vel hjemme igen efter en varm dag fik jeg en gave af min familie; en swarovskihalskæde med flere forskellige farver krystaller – klare, blå og turkise nuancer. Smukt og tusind tak til min kære familie. 

Kärbten Card Schleppe Bräuwelt 5½ Euro