søndag den 12. juli 2015

Østrig 2015 12.7.

Sol og flot blå himmel. Turen går til Filzmoos med den herligste vandretur på 14,5 km. Vi er med klapvogn, så turen er langs vejen, hvor der er dejlig skygge.


Undervejs op til hytten er der små overraskelser i skoven, hvor der er en, der har moret sig med en sav. Ja sådan er østrigerne; fulde af overraskelser og lyst til at dekorere selv i en skovbund langs vejen.Efterhånden går der sport i at finde de små skjulte overraskelser, der er mange og de er godt skjult.


Køerne går frit omkring, og jeg kunne ikke stå for denne kalv, der skulle stikke hovedet i en bregne.


Længere fremme var der lige pludselig en enkelt ged blandt køerne.


Filzmoos er et sted vi har besøgt før, men det gør jo ikke oplevelsen mindre med den smukke Bischofsmütze i baggrunden.


Dachsteinmassivet ligger lige bagved. Kan det blive smukkere? Der ligger to beværtede hytter i bunden af dalen, og fra den nederste til den øverste er der en lille sti, der fører forbi en lille smuk skovsø med det klareste vand.


Alle steder hvor der kan dekoreres, der bliver der dekoreret.


Jeg samler alle indtryk, måske er der et par, der kan finde vej til Danmark.Is og ølpause vel nede igen. Overraskelsen her er fritgående høns blandt gæsterne. Den var da aldrig gået i Danmark.


Min absolutte favoritspise her i bjerglandet er en af deres lækre Salat mit Puten oder Hänchen. De kan varieres i det uendelige, smager herligt og er lette at goutere i sommervarmen. Dertil selvfølgelig en kold Radler.#Filzmoos