søndag den 14. december 2014

Julekort

Traditionen med julekort er en gammel og hyggelig tradition. Den stammer fra England, og det første kort blev sendt i 1843 - traditionen er for mange et must, for nogle bare noget der skal overstås. For mig er den en særlig del af juleforberedelserne, og jeg ser frem til at modtage kort fra venner og familie og specielt, hvis afsenderen gør sig lidt umage og skriver mere end den gængse floskel, som jo i bund og grund er intetsigende, men alligevel et tegn på, at der er nogen der tænker på dig. 

Julekortet kan være hjemmelavet, eller man skriver et meget personligt kort, der fortæller om familiens gøren og laden i det forgangne år. Kortene er flotte, og hvorfor skal man have dem liggende i en stak, så man ikke kan se de smukke udformninger! De seneste år har jeg haft tradition for at hænge mine kort op, så alle kan se dem - englændere og amerikanere stiller dem op på kaminen - måske er det det, der har inspireret mig.


Mine kort er hængt til tørre på en tørresnor i gangen. Og helt ærligt har de hængt der et års tid.
Iøvrigt er vi nået til den
Og ja inden der kommer kommentarer; jeg har bemærket strikkefejlen i mønstret, det må lige klares med et par maskesting.

#Wintergloves #Winterhandschuhe #vintervanter #Christmas cards #Weihnachtskarten #julekort