lørdag den 11. juli 2015

Østrig 2015 11.7.

1348 km syd på til Reiters Ferienhaus i Østrig. Som sædvanlig køres turen i et stræk, sådan ca. Selvfølgelig med små pauser og en lille lur af og til. I år er vi 4 voksne og en baby undervejs, og selvfølgelig er der en vittig start på turen. Familien har let adgang til skæremaskiner og folie, og her er resultatet:


As always er der stop på den sidste rasteplads inden Østrigs grænse for at købe motorvejsvignette, Natasja er vågen og hun og mormor nyder morgensolen med bjergene i baggrunden. Jubi her er der blå himmel og herlig sommervarme. Sandelig noget andet end de 4 dage Danmark har budt på denne sommer. 


Og ja selvfølgelig går det, som det altid går; vi er knapt nået ind  i Østrig, før manden render ind i folk hjemmefra. Det var  lige godt pokkers, nå alt er ved det gamle.
Da vi er godt stedkendt, handles der ind i Interspar i Hallein, og cafeteriaet får lov at give morgenmad. Solen skinner, og selvfølgelig er der plads til den første sommmerferieis, og måske lige en enkelt øl. Golling får lov til at lægge cafe til.


Målet nåes, og vi bliver installeret i en nyrenoveret ferielejlighed. Trætte efter rejsen bliver der hurtigt ro til fårekyllingernes..., ja hvad hedder det egentligt? Synger de? Værternes jacobsfår har klokker på, så dem kan vi også høre hele natten, så er vi i Østrig :-)


Der har boet en gammel dame i den ende af huset, som vi har lejet. Hun havde en kat, og den "følger" med lejemålet og kommer gerne og kigger til os.#Gseng Russbach