onsdag den 20. maj 2015

Jeg drejer jer lige en knap!

Jeg har en forkærlighed for knapper, og som barn  kunne jeg sidde med bedstemors knapdåse og sortere knapper. Senere hen i livet var jeg det lykkelige barnebarn, der arvede dåsen med indhold. Underligt tænker I sikkert; at blive glad for en dåse knapper! Jeg har mange knapper, og bruger dem til andet end deres hovedformål. Her deler jeg en ide med jer, hvor knapperne er trukket på fiskesnøre. Jeg har kun trukket snøren igennem et af hullerne. Forsøgte med to huller, men så blev knappen låst fast, og det dur ikke. Derefter er der hæklet luftmasker - 4 5 stykker - og en knap er trukket op, hækl videre osv. 


Her blev det til en sommerhalskæde i rødlige farver. Den gennemsigtige snøre giver kæden et let og fint udtryk. På afstand ser man ikke fiskesnøren, og det ser ud som om knapperne svæver usynligt omkring halsen.


Fiskesnøren er elastisk, så man kan også sno den om håndledet til et armbånd. Husk hvis du vil lave et armband eller en kæde at trække rigeligt med knapper på snøren, inden du begynder. Jeg har ikke lavet et system i farverne, blot taget en tilfældig knap i dyngen - selvfølgeligt var alle knapperne i samme nuance.#Buttons bracelet#Knöpfe Armband #knapper armbånd