torsdag den 21. august 2014

Østrig 2014

20.7.14
Vi skal i dag op med Kaiserburgbahn med hele familien. Banen er en af de to, vi kan stige på i Bad Kleinkirchheim. Vi kører helt op med liften. Vi er oppe i ca. 2040 meters højde, så der er småt med vegetation. Banen er iøvrigt todelt.Trægrænsen ligger fra 1700 -23oo m. Dagens vandring går tilbage til Mittelstation. 


Undervejs nyder vi udsigten og timianen, som gror vildt. Klokkeblomst og andre gevækster pynter flot op langs vandrestierne, 

der er markeret med østrigske flag, så man ikke farer vild. 
Nogle steder er der smalle stier, andre steder har det været nødvendigt at lave trapper til at gå på. 
Nogle steder er der sat hegn op, så køerne bliver, hvor de skal, og så må man have et lille trinbrædt, så man kan komme over.I Danmark er det, så vidt jeg ved, forbudt at anvende pigtråd, men her i Østrig er det helt legalt. Min favoritindhegning er nu hegnene af træstolper, der smukt er sat op.De enorme træer har flotte mosser og lav på grenene og er meget dekorative. Selv klippestykkerne har dekoration af lav. Liften svæver blandt træerne.


Igen et slag minigolf i Döbriach og selvfølgelig en god is til dem, der ikke spiller golf; Eispalatschinken und Früchtebecher. 


Behøver jeg sige, hvad jeg gjorde! dag har været en varm dag, ca. 35 grader. Puha det er godt vi kan komme op i højderne, hvor der er dejligt køligt og til at få luft.
Dagens kilometerstand på Vivofit er på 12 km, godt, men ikke så godt som i går.

Kärnten Card Kaiserburgbahn  19½ Euro.
#Kaiserburgbahn