søndag den 20. december 2015

4. søndag i advent og gavemærkerne


Og hvad fik du så lige denne sidste søndag inden jul til at gå med Rosgaard? Tro det eller lad være! Jeg pakkede gaver ind, og jeg pakkede ind og ind og ... Hele dagen. Nogle gaver købes med indpakning, men der er lige så mange, der ikke gør. Og de er ukurente, dvs de har underlige faconner, er bløde, har dumme kanter og jeg ved ikke hvad. Og derfor tager de laaaang tid at pakke ind  Status, da dagen var omme, var sådan ca. 50 indpakkede gaver.


Gavepapiret skal man købe sig til, men tagsene eller mærkerne kunne man selv lave, eller som i år, hvor jeg gik på nettet og fandt tags til download og print. 


En god ide, hvis du lige står og mangler. En farveprinter, limstift, hvis ikke du har karton til at printe på, en god saks og du er godt igang. Jeg fandt disse, og der er 24 forskellige udgaver. Det er da nemt. Google gift tag free, og der ligger massevis.


Andre måder at konstruere gavemærker på, hvis der er børn i familien, er at lade dem tegne nogle flotte tegninger, som scannes ind og derefter minimeres.  


Og den sidste ide for i dag, inden rengøringen kalder: Et år gik jeg på jagt i familiens feriebilleder. Fandt nogle gode øjeblikke, ind i billedbehandlingsprogrammet, og alle fik røde nissehuer på. Denne mærkat overlevede, og er blevet gemt.


#Gift tags #Marken für Geschenke #Mærkater til gaver