mandag den 1. december 2014

Glædelig 1. december

Så blev det igen december. Frem med nisserne igen. Dette par har jeg vundet for efterhånden en del år siden. De flytter lidt rundt i huset, finder nye pladser, og hygger sig ellers bare.


Her er et strømpenissepar, som min datter har lavet til mig, også for en del tid siden. De er charmerende og finder også en god og lun plads i sofaen.


Et lille tableau med en badenisse, en nissepige, også strikket af min datter. Keramiknissen agerer lysestage, og nissen med lyset er faktisk elektrisk og så kitched, at den bare skal være der. Den kan vrikke med rumpen og spiller en irriterende melodi. Den bageste nisse er oldgammel, nærmer sig de 30 år, der er hul på hånden, så savsmuldet drysser, Lover mig selv hvert år, at i år så skal hullet stoppes, det er bare ikke blevet til noget, endnu.


Selvom jeg har 5 flyttekasser, en sæk med det bløde og diverse løsøre indenfor emnet julepynt, skal der nødvendigvis lidt nyt til hvert år. Egentligt lidt dumt for jeg syntes, at tendensen siger, at jo ældre jeg bliver, jo mindre har jeg lyst til at finde frem (og pakke væk igen til januar). Nå men alt ialt så er det nye her i 2014 små strikkede julevotter, eller julevanter med norsk strikning. Jeg fandt dem her, det er katalog nr. 235 jul.


Vanterne måler ca. 13 cm x 5. De er alle i forskellige mønstre, så man kan anvende dem som små strikkeprøver. Håber jeg når alle 24 inden juleaften.


#nisser# Wichtelmänchen #Kobold #Christmas gloves #julevanter #Weihnachtshandschuhe