torsdag den 14. juli 2016

Dinosasurus på afveje

Da den mellemste, en dreng, var lille, var Jurassic Park en absolut hitter. Alt drejede sig om dinoer i alle afskygninger og afarter. Knægten levede sig 100 % ind i den forhistoriske periode, slugte alt råt, hørte og så, hvad der var om emnet. På et tidspunkt spørger han mig, i ramme alvor: Mor sig mig lige, levede der dinosauere, dengang du var lille? Spørg lige, om der var en, der følte sig bare en lille smule gammel.  Ja tiden og tidsfornemmelsen er en underlig størrelse. Nu er vi nået til 2016, og knægten skal være far, så hvad er mere på sin plads, end at give den vordende far og mor, samt baby en minidino.
Sådan ser den færdige Dino ud, klar til aflevering.


Jeg fandt en opskrift på nettet her. Min er strikket i bomuldsgarn. Og  nu ved jeg hvorfor, man ikke skal strikke krammedyrene. Jøsses det er bøvlet at sidde med så få masker på strømpepinde. Jeg overlevede, men der er sikkert og vist sidste gang, der strikkes krammedyr. Men den er da nuttet. Jeg har puttet rasler i, så den kan larme lidt.
Øjnene er hæklede med små sorte pupiller - sikkerhedsøjne, der er knappet på. Grin bare, men sådan tester jeg,  om øjnene sidder korrekt.


#knit Dino #Stricken Dino #Strik en Dino

#stricken Dinosaurus # knitted Dinosaurus #strikket dinosaurus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar