torsdag den 23. juli 2015

Østrig 2015 23.7.

Turen går neden om Hochkönig, hvor vi har vandret mange gange. Et smukt og dejligt vandreområde, bare ikke i dag.Zell am See er blevet til Kleinistanbul. Du godeste hvor er der mange indvandrere og besøgende af arabisk herkomst. Faktisk flere end der er lokale og andre turister. Selv madstedernes skiltning er på arabisk eller hvad det nu er.Zell am See er et meget yndet turistmål både vinter og sommer, hvilket skiltet her vidner om.


Søen tiltrækker også fugle. Her er det en lappedykkermor, der lige har fodret sin unge med en fisk.


Tre gråspurve raster på stribe.


Og denne fyr tog en lille pause i en lille plante med udsigt over vandet.


Efter en tur gennem turiststræde skal der handles, og vi gik ind i delvis sol og ret meget varme. Dette er, hvad vi kom ud til.Efter mange varme dage ser det således ud i bjergene, når regn og torden trækker henover himlen.Det har lynet og tordnet ret meget, men et lyn er det ikke lykkedes mig at fotografere- endnu.Her er det Sommerrodelbahn i Abtenau, der har bjerge med skyer i baggrunden.


Og sådan en stor slikkepind kan Ampelmann også besidde. Han har endda støttepædagog med hovedtelefon og walkie. Kom så Franz, bitte wenden! Øh bemærk lige støttepædagogens fodtøj; hvad mon dansk arbejdstilsyn ville sige til det?


#Zell am See #Hochkönig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar