søndag den 1. februar 2015

Cowboybuksetæppet

Så blev det endeligt færdigt. Det har faktisk ligget i pit et års tid, også selvom der kun manglede en afslutning til at dække midten og en bagbeklædning. Men en søndag eftermiddag efter en tur på mountainbiken var lige den energi, der skulle til. Og så tog det faktisk bare et par timer.


Tæppet måler ca. 160 cm i diameter, og der er gået 6 par cowboybukser til. (og en hel del timer med klipning, syning og presning undervejs.)
Mønstret er tegnet med passer og vinkelmåler, og derefter er linjerne forlænget. Jeg har trådretning på mønstret, så delene ikke trækker skævt. 


Der er mange forskellige nuancer af den blå denim.


Jeg har bevidst valgt ikke at sy delene sammen helt mod midten, da så mange dele samlet i et punkt kun ville give bøvl. Valget faldt på en dækkende lap, som kunne skjule unøjagtighederne. Det ser meget ujævnt ud i midten, og det er der en forklaring på. Jeg har syet alle dele sammen fra den brede ende mod den smalle, så eventuelle unøjagtigheder i klipning ville fremkomme mod midten. Sømmene er presset fra hinanden, efterhånden som de er blevet syet. Der er ingen pyntestikninger.


Tror jeg bliver glad for tæppet, som har bagbeklædning. Jeg regner med, at tæppet skal kunne klare en tur i vaskemaskinen, derfor kun to lag. Bagbeklædning er syet på ret mod ret, der er vendt gennem et lille hul, og kanten er presset godt.

#Cowboy trouser´s blanket # Teppich aus Cowboyhosen #jeans recycle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar