mandag den 5. maj 2014

Mit strikkeprojekt

Er endelig gået igang med denne trøje. Noget af en udfordring, da jeg kun har billedet at gå efter. Jeg har tidligere vist garnet, og nu er jeg så gået igang. Jeg vil løbende vise, hvor langt jeg er i processen.


At strikke uden mønster går ikke, så jeg begyndte med at tegne modellen op - som jeg mener, den ser ud- med min lille lineal fra min tid på Skals Håndarbejdsseminarium. At få en model ned i lille størrelse, giver et godt overblik. Jeg vurderer, at banerne, som trøjen består af, er 20 cm bredde.
Første råskitse så således ud, derefter tegnes den pænt og mere præcist: Jeg startede med at hækle oldemorfirkanten på brystet. Jeg har tre ialt, en foran, en bagpå og en i siden. Jeg mangler stadig blomsten i midten. Kvadraterne måler 20 gange 20 cm. Udgangspunkt for kvadraterne er mit ugletæppe, hvor de forskellige former starter med at være runde, inden de bliver kantede. Rundt om cirkelen er der hæklet musetakker. Jeg kunne eventuelt have hæklet midten tofarvet, så kunne jeg spare den påsyede blomst. Men måske er det helt fin, at den ikke er hæklet sammen med kvadratet...hvis det nu slet ikke er pænt.


Så langt så godt, og det var vist det lette. Føljetonnen fortsætter. 

#knitting projekt DIY #Stricken Projekt DIY #projekt strik DIY


Ingen kommentarer:

Send en kommentar