lørdag den 26. april 2014

Påskeimpressions

En herlig påskeferie er overstået, og her er der lidt til øjet:
De gule kræmmerhuskyllinger har jeg fået af min datter Louisa for snart mange år siden. Hønen på snor er købt i KIK i Østrig for et par år siden, og kaninerne købte jeg i Süderbrarup, da jeg var på lejrskole der i forrige uge.


Æggene er igen fra Süderbrarup, hvor det er skik og brug at dekorere træerne i haven med æg. Det skønne får er selvfølgelig fra KIK i Østrig.


Jeg kunne ikke nænne at hænge mine æg udenfor, her ville de nemlig blæse væk, så de blev hængt op i mine store potteplanter. Jeg nåede lige at lave et kuld cementæg, inden påske. De to uldkyllinger er fra Flensburg, indkøbt på vores lejrtur.


Og så er der lige de herlige solæg, de var knagme gode.


Hvert eneste æg var flot marmoreret, spændende at pille og se, hvor smukt mønsteret var.


Kaninen er direkte importeret fra Schleswig, tror jeg det var. Det var nu en god lejrskole. Dekorationen i cellofan er så grim, at den næsten tangerer kitsch. Købte den på et marked i Polen sidste forår. Den klatrende kylling og de herlige ænder var på bunden af en kasse auktionsgods, som min mand bød på.


Min søster, niece, bror og svigerinde besøgte os på campingpladsen her i påsken. De kom med denne skønne potte liljer. Min campingnabo, Doris aus Deutschland ønskede mig Frohe Ostern med en kæmpekurv fuld af påskelækkerier. Mums. Og så er der lige min skål med hjemmegjorte citroner og æg. De er af ler og rakubrændte, som giver en meget interessant overflade.


Og det var så den Påske.
#Easter #Ostern #påske

Ingen kommentarer:

Send en kommentar