mandag den 7. april 2014

Lejrskole in Schleswig-Holstein natürlich :-)

I denne uge er jeg på lejrskole i den nordlige ende af Tyskland, så blogindlæggene er lavet på forhånd. Der skal nok komme et indslag fra turen, der bliver i historiens tegn - og sikkert også lidt for tysklæreren. Glæder mig.
Kufferten pakkes, men toilettasken er en oldsag, så der blev produceret en "ny" af genbrugsmaterialer; mandens revnede cowboybukser og gamle broderier.
Jeg har syet denne model tidligere, og ville egentligt lave en syvejledning til jer, men da det tager lidt tid at lave den, vil jeg bare henvise til en blog, hvor I kan se fremgangsmåden. Den er her . Jeg har ikke syet foer og yderstof sammen, men delene er færdigsyet hver for sig, og derefter er foeret syet til i hånden. Broderiet er syet på, inden tasken sys sammen.Bæltestropperne genanvendt til "Holdfaststrop".Stofstykket er klippet henover en sidesøm, og derfor er den kraftige kapsøm bevaret.


Toilettasken blev dekoreret med nogle gamle broderier, som havde siddet i et pudebetræk. Desværre var hulsømmen mørnet, så broderierne faldt ganske enkelt af. De lå godt gemt i en kasse med gamle broderier, der ventede på bedre tider, og det var så nu. Resultatet er efter min menig ret kedeligt, end ikke foret kunne peppe op. Sammenhæng mangler, broderierne råber til himlen på det mørkeblå denim.


Broderigarnet blev fundet, og farverne i foerstoffet trukket ud. Så langt så godt. Men hvordan skal der etableres forbindelse, så det bliver helhed? Normalt ville broderiet være udført, inden sammensyning, men det er ligesom passé!


Hva hulen gør den kloge lige?


Slyng omkring de eksisterende kontursting? Hvad med at sy kontursting omkring broderierne?


Man kunne måske brodere oveni de gamle sting?


Enden blev endeløse rækker af små franske knuder, der kan binde broderi og bund sammen. Knuder, flere knuder, mange rækker, og der manglede stadig noget. Broderierne er stukket på yderstof med symaskine, og derefter har jeg syet risting. Nu bliver det ikke bedre, eller skal vi sige; nu er der ikke tid til mere, kufferten skal lukkes.


Denne lidt mindre model er fra et tidligere eksperiment. Den skal i øvrigt også med over grænsen med alle ledninger. For pokker alle de ladeledninger man kan samle sig: telefon, camera og tablet:-)


Udsmykning er påsyet kantebånd og tre trekanter i varieret størrelse.


Og så er det spændende, hvem der bliver  min besøgende nr 10000? I skrivende stund har der været 9786 forbi min blog. Og hvis prognoser og besøgstal fortsætter som hidtil, så vil nr. 10000 komme forbi i denne uge.  Tjek om det er dig! Og send lige en hilsen til mig.

#toiletbag sewed #Toilettentasche genäht #toilettaske recycled


Ingen kommentarer:

Send en kommentar