fredag den 14. marts 2014

Næsten som at pakke gaver ud

Så er cementen stivnet, størknet og næsten tørt, og man må kigge. Æggene blev således:


Æggene venter på bedre tider, eller rettere de venter på rabarberne. Jeg vil støbe et rabarberfad som de kan ligge på, så kom dog op af jorden kære rabarber.


Ansigterne fik nogle meget smukke linjer fra plastikposerne. Næserne blev lidt flade, da cementen ikke flød helt ud i formen. Men det går nok. Planen er, at de skal graves ned i haven, så de bare titter op ad jorden. Min familie siger, det er creepy:-)


Svampehovederne fik også nogle meget smukke linjer, og stilkene blev lige spinkle nok. Så jeg er nødt til at støbe igen. Dels nogle mindre hoveder, der passer til stilkene, der også fik meget smukke linjer, dels nogle kraftigere stilke til de store hoveder. Og jeg har ideen til en støbeform; en traffikkegle... gad vide hvor der lige er sådan en? Det har jeg ikke lige på lageret.Og således ser svampehovedet ud på bagsiden. Kig lige en xtra gang på billedet, billedet virker som et trickfoto; nogle gange ser man et hul i midten, andre gange ser man en lille keglestub, der kommer op af hullet.  Men det er altså et hul til at støbe foden ned i. 


Og sådan blev hænderne: 


Skal der laves flere hænder, skal taktikken ændres, fingrene knækkede af, da jeg skulle fjerne handskerne. Måske en plastikhandske er bedre. Og måske skal man forstærke med ståltråd, nå men heldigvis er der plads til forbedringer. Fingrene blev lappet sammen med lim, og efter planen vil jeg dyppe dem i en tynd omgang cement, måske kan jeg skjule sammenlimningerne. Hænderne skal placeres i en stor blomsterkrukke, hvor de skal komme kravlende op over kanten.
PS er igang med at puste flere æg ud, for de blev da hammerflotte.

#concrete #zement # cement

Ingen kommentarer:

Send en kommentar