mandag den 27. januar 2014

Box af en avisside

Puha folk går og tror, at jeg er forsvundet fra jordens overflade,  - bare fordi man har for travlt til at skrive indlæg på bloggen. Bare rolig folkens, jeg har gang i mange kreative sysler, hus og familien skal passes, ikke at forglemme arbejdet.

Nå men her er et lille indlæg om æske/box. Vi skulle til julefrokost, og hvad tager man med til værterne? Det skulle ikke være noget dyrt og fancy, bare en lille sjov ting. Mine selvsåede egetræer er efterhånden ved at være store. Min lillebror fik en altankassefuld i julegave, og der er stadig flere. Så mon ikke Trier og Bente skulle have et par stykker? Ingen potter på lager, og hvad så? Man må da kunne folde et par urtepotter af aviser, som efterfølgende bare kan udplantes med det hele.

Google google box made of newspaper , og så fandt jeg denne lille video, klik hvis du også kunne bruge en lille æske.

De små fine egetræer blev forsynet med små navneskilte: Bentes eg, Triers eg, Johannes eg, Emils eg og Sørens eg. Så må vi se, hvad de bliver til.

Og de små æsker/boxe, ja dem skal der foldes mange af. Jeg er vil med genbrugstanken, og så kan man vente med at folde dem ud til man skal bruge dem, smart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar