mandag den 23. december 2013

Lillejuleaften

Som altid er det en sand fornøjelse at se og høre børnene, der nu er 28, knap 20 og knap 17 pynte juletræ. Storesøster styrer showet suverænt. Her er hvad hun skrev på facebook, det tåler en gentagelse:

Så er lillejuleaften snart ovre, og endnu engang blev træet pyntet... Denne gang blev søster spiddet, katten havde ædt julebelysningen og lillebror forsvandt ind i junglen i jagten på en stikkontakt, men selv med tre hunde og en kat i løb rundt blandt kugler, hjerter, glimmer og glitter, og to drenge ligeså jagtet af søster som dyrene så lykkedes det også i år at pynte træet.... Nu står det fint og er klar til i morgen....

Og her er resultatet:


Nogle juletræer er holdt i en bestemt farve eller stil, vores er traditionelt, der er forbundet en lille historie til al  pynt, der ikke nødvendigvis er lige kønt. Men historien bag er meget vigtig.

Jeg sad og nød et glas gløgg, der var hjemmelavet helt fra bunden. Louisa er vild med at prøve nye ting, så hun fandt lige en opskrift på nettet, der skulle testes. Da hun ikke selv er vild med alle nye tiltag, ja så må resten af familien stå for skud. Desværre ;.). Mens de pyntede, så foldede jeg gamle brugte fotokopier en masse. Er ikke helt færdig, men her er det foreløbige resultat. Det skulle gerne ende med at blive til et juletræ.




Hver stjerne består af 8 dele, og jeg har 5 stjerner i hver størrelse, så det tager lidt tid at blive færdig. De er ikke svære at folde, fandt modellen her.

#Origamistern # Origami Star

Ingen kommentarer:

Send en kommentar