lørdag den 14. december 2013

Kollegagaven

Da jeg efter opgaveskrivning "Elevfeedback" med en god kollega træt og ør i hovedet endelig kunne lunte ind til min bakke for at tømme dagens post - som regel diverse kopier, dagsordner etc. - ja hvad var der så i den?
Denne skønne pakke lå og lunede sig sammen med de kedelige kopier. Og hvad mon der så er i den? Det er ikke en julegave, så jeg må godt åbne den med det samme.


Afsenderen havde sat et flot gavemærke på, pyntet med en stedsegrøn kvist og det skønne rustikke sejlgarn. Bagpå gavemærket var der skrevet: 


Ann Theresa havde set et af mine indlæg om vindruegele og ville gerne "overtage" et glas. Det fik hun så lov til. Men at "tilbagebetalingen" blev så flot, havde jeg da ikke drømt om. Pakken indeholdt: 


To smukke glashjerter og 6 små fine kræmmerhuse. Nu venter jeg bare på solen, så de kan komme op og hænge i et smukt lys. Tusind tak Ann Theresa. En lille xtra oplysning: Ann Theresa er ferm med glassarbejde og en hel masse andre ting. Vi får byttet mange kreative ideer i løbet af skoleåret.

#glasart #glaskunst

Ingen kommentarer:

Send en kommentar