torsdag den 19. december 2013

Julen varer længe, koster mange penge

Utroligt hvad man kan få for sine penge, bare man er på rette sted til rette tid. I dag skulle de sidste julegaver købes, og det endte da også med en tur i Bilka. Vi har den 19. december i dag, og alle juleting er allerede stærk nedsat, ja meget er endda udsolgt.
Hvor må det være en flad fornemmelse at se de ting, man købte til dyre penge i november, nu nærmest foræres væk. Jeg køber aldrig julesager så tidligt, dels er jeg for nærig, men har egentligt heller ikke brug for mere.
Nå, hvorom alting er, så købte jeg i dag denne adventskrans til en flad tyver.


Og nu vi er ved de gode tilbud: tidligt søndag morgen fra 4 30 til 9 30 er der åbent på Fischmarkt i Hamburg. Vi nåede et besøg, inden det igen gik mod Danmark. Fischmarkt er kun åbent søndag morgen, og der skal være lukket ned inden kirketid. Oprindeligt solgte man fisk, nu er der også ost, frugt og grønt, og lidt kræmmervarer. Vi endte med at købe en enkelt lille kurv med frugt til hele julen. Og for 10 Euro fik vi udover en flot flettet kurv: 6 lemon, 1 honningmelon, 1 asie troede jeg, men det var en kæmpepapya, hvad man så lige gør ved den, 1 ananas, 1 mango, 4 bananer, der er spist, 18 mandariner på stilk, 7 æbler, 2 kg store blå og grønne druer, 18 megastore mandariner i net og 12 flotte appelsiner. Jeg kan  godt forstå, at folk valfartede til Fischmarkt med deres trækvogne, for det er da handel, så det forslår til en ting. Så kære folkens; stå tidligt op og besøg Fischmarkt i Hamburg. 

#Fischmarkt in Hamburg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar