mandag den 5. august 2013

Irene und Dieter

Så har de været her igen, mine campingvenner fra Tyskland. Det er altid rart at få en mail med en god historie - krydret med dejlige billeder. 

Irene og Dieter har været i Norge og Sverige på sommerferie, dels for at fiske men også for at fotografere. Vil gerne dele billederne med jer.

Hvis ikke man vidste bedre, skulle man tro, at Irene og Dieter var i Østrig, men det er altså Sunndalsfjell. Og deres egen billedtekst:  Kaffetrinken nach einer kleinen Wanderung im Sunndalsfjell in Norwegen und gegessen haben wir immer sehr gut.

Friskfanget laks. Faktisk har jeg aldrig fortalt Irene og Dieter, at jeg er født og opvokset på et dambrug, så foreller eller ørred har fyldt ret så meget i mit liv. Og deres egen tekst:  Hier haben wir Seelachsfilets paniert und in einer großen Pfanne auf unseren Paellabrenner gebraten….das schmeckte wie Bratfisch auf dem Hamburger Fischmarkt nur frischer! und noch etwas besser ;-) 

Kungälv

Stemningsbillede fra Norge , og deres kommentar: 
Norge: abends vor unserem Campingplatz


Vänern, og deres egen billedtekst:  Blick auf einen großen See, der Vänern in Schweden (Übernachtung auf der Hinfahrt)
Irene og Dieter kommer fra Kaltenkirchen ved Hamburg, de tager gerne turen herfra og til Vesterhavet, nærmere betegnet Thorsminde, hvor jeg også tilbringer en del af min fritid. Vi får byttet lidt viden, meninger og holdninger, når de kommer på pladsen. Glæder mig allerede til deres næste besøg.
So; vielen Dank für die Fotos, bis bald :-)

Fik lige lyst til at vedhæfte et af mine egne stemningsbilleder fra Vesterhavet. Havet er dejligt og taknemmeligt at fotografere; det kan næsten ikke mislykkes.

Der er ganske vist ikke så meget hav, men så meget mere himmel i tilgift. Skyformationerne kan man aldrig blive træt af at kigge på, de er konstant i bevægelse, og ændres sekund for sekund,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar