tirsdag den 14. maj 2013

Gulvløbere af kludestrimlerGamle klude klippet i strimler har alle dage været brugt til at væve kludetæpper med. Jeg har pakket min kæmpestore skaftevæv ned, men havde stadig rigtig mange pudseklude gemt af vejen. De må da kunne bruges til et eller andet fornuftigt, og ikke bare til strygestykker!
Min kollega Ann Theresa fortalte om sit kludeprojekt, hvor hun hækler af gamle lagner og dynebetræk. Og ja selvfølgelig, det kunne jeg da også. Alt det gamle sengetøj og lagnerne blev klippet op i strimler á 3 cm. Strimlerne blev syet sammen på symaskinen, man kan også binde knuder, men jeg synes det bliver lidt for klumpet, så de bliver syet. Et tip: bomuldsstof er godt at rive i, så jeg klipper hak i stoffet med 3 cm mellemrum, og så river jeg strimler af stoffet.
Erna Iversen er lynhurtig til at indtage nye tæpper


Jeg har to tæpper i gang lige for tiden, en løber af de hvide lagner og dynebetræk, og så er der et projekt med kulørte betræk. Tæpperne vokser, efterhånden som der kommer flere strimler til. Behøver jeg at sige, at jeg hækler med en meeeeget stor hæklenål – nr. 10. Følg tæpperne og se, de vokser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar