onsdag den 5. december 2018

Orangen-Schoko-Kipferl

Nu har vi i tysktimerne sunget In der Weihnachtsbäckerei de seneste mange år. Der er arbejdet med teksten, opgaver er lavet. Bageopskriften er oversat og bearbejdet. Men er kagerne blevet bagt? Nej men det blev de i år.

Billedresultat for Orangen-Schoko-Kipferl

Billedet er lånt på nettet, da mine egne er blevet væk, men det bliver de ikke ringere af. De er rigtig lækre.

Her er den oversatte opskrift.
250 g mel
½ tsk bagepulver
100 g sukker
1 knivsspids salt
100 g mørk finthakket chokolade
1 tsk revet appelsinskal (jeg brugte skal fra en hel appelsin)
1 æg
125 g smør/margarine

Mel og bagepulver røres sammen. Tilsæt sukker og salt. Derefter den finthakkede chokolade og den revne appelsinskal. Nu tilsættes smørret, der er hakket i små stykker, og ægget. Ælt dejen godt. Lad dejen hvile en halv time i køleskab.
Sæt ovnen på 160 grader. 
Tag dejen ud af køleskab, tril kugler (25 g), der efterfølgende trilles til horn. Læg hornene på bagepair, og bag dem 15-20 min.
Hornene kan strøs med flormelis, når de er afkølede.

PS indslægget har ligget klar til udgivelse siden d. 21.12. 16, så nu må de da være færdigbagt.

#Orangen-Shokolade-Kipferl #orange chocolate cookie





Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar