lørdag den 8. februar 2014

Hagebro Kro genåbner

Jubiii, så kom der endelig liv i den gamle kro. Selvfølgelig mødte de lokale talstærke op. Hagebro er en lille bitte plet på landkortet. Vi var 13 indbyggere, og nu med to nye på kroen, så kan vi mønstre 15 fastboende fordelt på 9 husstande. 
Selvom vi lever i et minisamfund, så kan vi tilbyde - vel at mærke indenfor det blå byskilt - en kro, en købmand, en grillbar en massage/negle terapi, og om vinteren er der også en juletræssælger. Herligt. 
Vi har vores egen lille "Beboerforening", hvor vi mødes mindst en gang årligt til julefrokost, og det er ikke altid i december, skulle jeg hilse at sige. 


Vores tidligere pølsemand, Chresten Poulsgaard, holder stadig forbindelsen til Hagebro ved lige, så han kiggede lige indenfor til receptionen. Sikke et humør og sikke en fortællelyst, og dåbsattesten nærmer sig hastigt de 80. Det blev da lige til et par anekdoter om tiden i folketinget og om et lille møde med Margrethe (dronningen altså). 
Ligefrem det har han nu altid været, så kedeligt var det ikke. Mie købmand og undertegnede måtte da lige trække på smilebåndet.

 

Vi kom da også lige på tv.

#Hagebro Kro #Chresten Poulsgaard

Ingen kommentarer:

Send en kommentar